Bakır

Bakır, hurdacılık sektöründe alım satımı yapılan en değerli metaller arasındadır. Bakır, iletkenliğinin çok iyi olması sebebiyle birçok sektörde kullanım alanına sahiptir ve bu değerinden dolayı da hurda bakır fiyatları birçok hurda metale oranla daha yüksektir.

Han Alüminyum, olarak alımını yaptığımız hurda bakır çeşitleri ise, Soyma bakır, Lama bakırKırkambar bakır%98 Külçe bakırAntigron kırma bakırTTR kırma bakır ve Bakır talaşıdır.

Bakır Geridönüşüm Faydaları
  • Doğal Kaynakların Korunması
  • Ham Madde Talebinin Azaltılması
  • Hurdacılık Sektörü Geniş İş İmkanı
  • Enerji Tasarrufu Sağlar
Ürün Galerisi
Bakır Özellikleri
Bakır Hurdası Özellikleri

Yenilenebilir enerjiye dönüştürmenin yeni yöntemleri öğrendikçe, yeni kaynaklarda ortaya çıkmaya başlıyor. Bu kaynaklardan biri de bakırdan başkası değildir. Bakırın yenilenebilir enerjideki rolü, büyük ölçüde artmıştır. Bakır pek çok farklı alanda önemle ihtiyaç duyulan bir hurda haline gelmiştir.

Bakır Nasıl Anlaşılır?

Bakır çok iyi bir ısı iletkenidir. Aynı zamanda bakırın ısı iletkenliği çeliğe oranla 25 kat, alüminyuma oranla da 2 kat daha fazla ısı iletkenidir. Bakıra kesinlikle mıknatıs yapışmaz. Bakır esnek bir metal olmaktadır. Çelik gibi kırılgan ve sert de değildir. Hurdaya vermek için bakır bir eşyanız olduğunda, bir mıknatısla kontrol edin. Bu durumda, hurdacıdan en adil şekilde paranızı almış olursunuz.

Bakır Hurdası Nerelerden Çıkartılır?

Çok fazla ihtiyaç duyulan bakırın daha fazla elde edilmesi için, bakır cevherlerini ortaya çıkarmanız gerekir. Giderek daha fazla bakır madenciliği yapıldıkça, kolayca erişilebilen tüm cevher kütleleri de tüketilmeye başlanıyor. Bu durumda geri dönüşüm sürecinin önemini ortaya çıkarıyor.

Doğal kaynakların korunmasına ve çevrenin temiz tutulmasına katkıda bulunmak amacıyla, hurda malzemelerin geri dönüşümünü teşvik ediyoruz. Bizimle iletişime geçerek çevre dostu geri dönüşüm süreçlerine katkıda bulunabilirsiniz.

Teklif İste
Teklif Formu

    Whatsapp
    Han Aluminyum Admin
    Han Aluminyum Admin
    Merhaba!
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?
    1